perjantai 16. lokakuuta 2009

I'm back

Loma oli ihana, paljon parempi kuin ikinä osasin odottaa. Pelkäsin ennen matkaa että olen yliarvioinut seurallisuuteni, enkä pysty saamaan seuraa loman ajaksi. Turha pelko! Ja nyt en tarkoita lomaromanssia, vaan tutustuin mukaviin naisiin ja miehiin sekä pariskuntiin, joiden kanssa vietin aikaa. Yhtenäkään iltana en syönyt päivällistä yksin.

Minä leijun vieläkin loman jälkeisessä euforiassa, edes 2 työpäivää eivät ole latistaneet sitä, joten viikonlopusta on tulossa upea. Tiedän sen.

Eksä ja se ämmä ovat taas tuossa etupihallani, mutta sillä ei ole väliä. I don't care. Kunpa aina tuntuisi näin hyvältä! Ehkäpä valtion pitäisi kustantaa kaikille jätetyille viikon loma aurinkorannoille? Huomattava määrä mielenterveysongelmien hoitoon varattuja rahoja säästyisi ja niillä voisi ostaa lisää matkoja. Jossain vaiheessa rahaa olisi säästynyt niin paljon, että vielä naimisissa olevatkin pääsisivät matkalle ja sitten ei enää tulisi eroja. Ja oltaisiin niin onnellinen kansakunta. Ja lapset tervejärkisiä.

Olkoon miten on, minä olen onnellinen nyt.

3 kommenttia: