tiistai 22. syyskuuta 2009

Nettitreffailua

Loin taannoin profiilin eräälle nettitreffi-palstalle. Sain ihan mukavasti vastauksia ja aloin kirjoitella heistä kolmen mukavalta vaikuttavan miehen kanssa.

Kirjoittelut ovat edenneet tapaamiseen asti kahden kanssa:

Tapasin Hra A:n lounaalla pari viikkoa sitten. Hän kuvaili itseään profiilissaan urheilulliseksi mieheksi, joka harrastaa lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä. Kertomansa mukaan hän harrastaa matkustelua ja hänen nuorekas olemuksensa on yhteensopimaton hänen ikänsä kanssa. Lounaalle tuli ikäistään kymmenen vuotta vanhemman oloinen mies, joka on käynyt kerran Espanjassa. Hänellä on paha kuluma selässä ja on nyt sairaslomalla odottamassa eläkepapereita. Kuva oli otettu ainakin 5 v sitten. Ystävällisesti annoin pakit, tekosyytä käyttäen.

Hra B:stä olen jo kertonutkin. Mukava mies, jonka kanssa haluaisin jatkaa tutustumista. Jos se vaan hänelle sopii.

Hra C:tä en ole tavannut ja menin sähköpostiin kirjoittamaan hänelle hyvästejä. Siellä olikin odottamassa kaksi viestiä hra C:ltä. Ensimmäisessä hän kertoi päivästään ja mukavasti kertoikin! Sitten hän kehotti minua järjestämään melontaretken, niin hän tulee mukaan. Piknik olisi myös mukava, sinnekin hän tulisi mukaan ’karhunpelätiksi’. Seuraavassa viestissä hän ehdotti oikein treffejä. Hän pyysi minua 'keksimään jotain'. Hänen autonsa on rikki, ja sen vuoksi hänen kulkeminen on hankalaa, joten hän ehdotti, että minä menen tapaamaan häntä hänen kotipaikkakunnalleen (kaupunkiemme välillä kulkee linja-auto, etäisyys on alle 30 minu).
Missä on kosiskelu? Vaivannäkö naisen vuoksi? Piikaako hän etsii, vai palvelijaa? Eikö se ole mies, jonka on nähtävä vaivaa naisen vuoksi?
Onneksi olen antamassa pakkeja hänelle. En halua tavata noin saamatonta/laiskaa miestä.

2 kommenttia:

  1. "Missä on kosiskelu? Vaivannäkö naisen vuoksi?" Kiitos muistutuksesta, aloin itsekin juuri nettitreffailla ja tuo kommentti on hyvä pitää mielessä :) Toivon sinulle kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  2. Mukavia treffailuhetkiä sinullekin! Toivottavasti löydät uuden rakkaan itsellesi!

    T. Raija

    VastaaPoista