keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Perheneuvottelu ja naapurit

Kun näytti siltä, että eksän auto on naapurissa vielä aamullakin, kutsuin lapset perheneuvotteluun. He sanoivat, että eivät ole huomanneet iskän autoa. Kaksi kolmesta lapsesta haluaisi muuttaa pois. Kovin on vaikea päättää mitä tehdä; en halua ongelmia lapsille, mutta talon myynti ja uuden asunnon ostaminenkaan ei houkuttele. Täytyy varmaan jutella tänään illalla uudelleen, kun he ovat saaneet makustella asiaa päivän verran.

Kerroin lapsille, että iskä ei ole ottanut heitä eroa, vain minusta. Ja että voi olla ihan kätevää kun iskä on lähellä. JoopaJoo, ei ole iskä soittanut kuukauteen pojille, tytölle ei kertaakaan. Eikä pyytänyt käymään. Turha minun on yrittää kaunistella eksän käytöstä, lapset ovat fiksuja ja osaavat itse ajatella.

Eksän auto oli siellä pihalla aamullakin. Olen saanut tänään tekstareita ja e-kortteja naapureilta. Tarjoavat tukea ja apua, mitä ikinä tarvitsenkin. Kiitos ihanat naapurit!

4 kommenttia:

  1. Ei yksi mätä omena voi koko naapurustoa pilata.

    Mutta...

    Eikö sun lapset kuitenkin ole jo melko isoja? Kyllä ne lapset pärjää ja ymmärtää varmasti ratkaisusi on se sitten kumpi tahansa: jäädä vanhaan kotiin tai muuttaa uuteen. Kumpi on sinulle parempi vaihtoehto?

    VastaaPoista
  2. Minulle parempi vaihtoehto olisi muuttaa läheiseen kaupunkiin, jossa on työpaikkani. Mutta arjen sujumisen kannalta on helpompaa, että asun nykyisessä pienessä maalaiskaupungissa. Lapsista kaksi opiskelee paikallisessa lukiossa, joten muutto hankaloittaisi lasten opiskelua ja sitä myöten myös minun arkeani.

    Mietin asuntoasiaa kun pystyn tekemään sen suhteen järkeviä ratkaisuja.

    Mukavaa viikonloppua sinulle, Neonilla!

    VastaaPoista
  3. Viikonloppu oli oikein mukava, vaikka toivotukset vasta nyt luinkin. Kiitos! :)

    Tuli mieleen sellainenkin ajatus, että sun eksän ja sen naapurin naikkosenhan sieltä pitäs muuttaa. Tuntuu vaan niin kohtuuttomalta, että ensin loukataan ja sitten jäädään siihen silmien alle jatkamaan toimia. Olisihan se vähintä mitä he voisivat tehdä sinun huomioimiseksi. Ihan oikeasti!

    VastaaPoista
  4. Niinhän se on, mutta en voi pakottaa heitä muuttamaan. Aivot on kummaltakin tipahtaneet metrin alemmaksi kuin muilla ihmisillä.

    VastaaPoista